9:00 - 9:50

Jussi Roine
Names

Azure App Services käytännössä

Azure App Services on Azuren kivijalka ja tulisi löytyä jokaisen kehittäjän työkalupakista. Miten Azure API Apps, Web Apps ja Logic Apps otetaan käyttöön oikeissa projekteissa? Mitä tulee huomioida toteutuksissa? Miten varautua ongelmatilanteisiin? Mukana myös katsaus PowerAppsin hyödyntämiseen Enterprise-ratkaisuissa yhdessä Azure App Servicesin kanssa.

10:10 - 11:00

Petri Mälkki
Fujitsu Finland

Containerit ajoympäristönä

Miten kontit ja konttien hallintajärjestelmät muuttavat sovelluskehitystä? Mikä on DCOS?

Petrin mukana esityksessä ovat Fujitsun Tomi Pietilä ja Anders Aspnäs.

11:10 - 12:00

sakari_nahi_350px_350px_bw

Sakari Nahi
Kompozure

Azure Service Fabric – Microservices done right, yeah!

Teetpä asioita sitten perinteisen tilattomasti tai haluat sukeltaa tilallisiin toteutuksiin, niin Service Fabric lupailee paljon. Mitä sillä voi tehdä ja täyttääkö se lupauksensa?

13:00 - 13:50

Jouni Heikniemi
Names

Azure Resource Manager

Kliksuttelu on syntiä. Resource Manager mahdollistaa Azure-palveluiden luonnin ja hallinnoinnin skriptien ja JSON-pohjaisten ympäristömallien avulla. Tässä esityksessä opit, miten Azuren Resource Groupit toimivat ja miten niitä voi hyödyntää Azure-ympäristöjen muodostamisessa.

14:30 - 15:20

Henri Tuomola
Avanade

Suojaa salaisuutesi Azure Key Vaultilla

Sovelluksen arkaluontoisten asetusten hallinta on aina ongelmallista. Azure Key Vault on keskitetty ratkaisu sertifikaattien ja salaisuuksien hallintaan ja se tarjoaa hyvät rajapinnat ohjelmalliseen käsittelyyn.

Sovelluskehittäjän näkökulmasta sen avulla voidaan yksinkertaistaa konfiguraatioiden hallintaa pilvipohjaisissa sovelluksissa – tietoturvan kärsimättä. Mitä kaikkia toimintoja Key Vaultissa on ja miten sitä käytetään ?.

15:40 - 16:30

Vesa Tikkanen
Names

Power BI – Modernin sovelluksen ReportViewer!

Power BI sisältää ISV-moodin, jonka avulla tämän hetken näyttävin visualisointi on sisällytettävissä omiin sovelluksiin – kuten Report Viewer on ollut perinteisten sovellusten kohdalla. Power BI Embedded ei vaadi loppukäyttäjältä Power BI tilausta ja sovelluksen tarjoajallekin tämä on vähintään houkuttelevan edullinen!

Yhdistettynä Power BI:n dynaamiseen datan lukemismahdollisuuteen, ei datan siirrosta pilveen myöskään tarvitse huolehtia, vaan se on siirrettävissä joko vuona tai Enterprise Gatewayn kautta yrityksen omista tietovarastoista. Tule kuuntelemaan varmasti Suomen ensimmäisessä julkisessa demossa miten voit hyödyntää Power BI:tä omassa sovelluskehityksessä.