9:00 - 9:50

Sami Poimala
Names

.NET Framework: ajoalustat ja evoluutio

Tässä esityksessä käydään läpi kaikki, mitä olet aina halunnut tietää .NET Frameworkista – tai frameworkeista! Miksi on Portable Class Libraryja? Millainen on NuGet-pakettien sielunelämä? Miten kehitän alustariippumattomia kirjastoja? Mikä on .NET Core ja miksi siihen on päädytty?

10:10 - 11:00

Lauri_kotilainen_350px350px_bw

Lauri Kotilainen
Names

ASP.NET Core: Web-kehityksen jälleensyntymä

Web-kehitys Microsoftin välineillä on mullistuksessa. .NET-kehitystä tehdään Linuxilla ja Javascript valloittaa koko maailman. Tule kuulemaan mitä kaikkea uutta ASP.NET Core tuo tullessaan, ja miten se vaikuttaa kehittäjän arkeen.

11:10 - 12:00

Lenard Gunda
Offbeat

Fronttikehityksen uudet välineet Visual Studio 2015:ssa

Visual Studio 2015 ja ASP.NET Core tuo uusia työnkulkuja ja työkaluja sovellusten frontend-kehitykseen. Mikä on Gulp? Grunt? NPM? Bower? Miten käsittelen TypeScript- tai LESS tiedostot uusien työkalujen avulla? Tule ja opi miten voit hyödyntää näitä työkaluja kehityksessä.

13:00 - 13:50

Mikael_Koskinen_350px_350px_bw

Mikael Koskinen
Adafy

Kymmenen tietokantaa alle tunnissa

Relaatiotietokannat ovat pitkään olleet järjestelmäkehityksen yleistyökalu. Viime vuosina tietokantakenttä on kuitenkin sekä laajentunut että fokusoitunut. Voiko MongoDB toimia raportointikantana? Kelpaako Redis muuhun kuin cache-palvelimeksi? Tämä esitys haastaa kuuntelijaa miettimään tiedon tallentamista uusista näkökulmista esimerkkien ja käytännön kokemusten kautta.

14:30 - 15:20

Matti_Petrelius_350px_350px_bw

Matti Petrelius
Devisioona

HTTP/2 web-devaajan silmin

HTTP:n uusi versio on saapunut melkein 20 vuotta edeltäjänsä jälkeen. Mikä se on, miten sen saa käyttöön ja mitä uusia mahdollisuuksia se tarjoaa web-sivujen suorituskyvyn parantamiseksi?

15:40 - 16:30

Jouni_Heikniemi_350px_350px_bw

Jouni Heikniemi
Names

Build 2016 tunnissa

Build 2016 -konferenssi pidetään San Franciscossa DevTalksia edeltävällä viikolla. Kannattaa katsoa ennakkona Buildin  keynote Channel 9 -sivuilta, mutta DevTalksin esityksessä mennään julkaisuhypeä syvemmälle. Mikä on valmista, mikä vielä kehitysasteella? Mihin kannattaa tutustua? Mikä vanha on vaarassa? Jouni käy paikan päällä Buildin kulissien takana keräämässä näkemystä ja tiivistää tuliaisten tärkeimmät viestit tuntiin.