• April 25, 2016

Hyvä DevTalks-kävijä,

 

Kiitos vielä osallistumisestasi tapahtumaan! Tupa täynnä, paljon hyviä käytäväkeskustelijoita ja innostuneet puhujat. Kaikki elementtejä, joista jää järjestäjille hyvä mieli.

Palautetta ja uusia suunnitelmia

Saimme teiltä keskimäärin erittäin myönteistä palautetta. Tapahtuman kokonaistyytyväisyys asteikolla 1-5 oli reilu 3,9, ja sisältöön oltiin tyytyväisiä 4,1:n edestä. Luvut ovat varsin mainiot mihin tahansa yleiskonferenssiin verrattuna, ja antavat hyvän pohjan tuleviin tapahtumiin. Myös jokainen esityskohtainen palaute on puhujille arvokas. Tiedämme myös mikä meni pieleen – ihan tärkeimpänä, moni teistä manasi lounasjonoja, ja ihan hyvästä syystä. Luulimme ruokakapasiteetin riittävän, mutta olimme väärässä. Ensi kerralla paremmin. Kehitämme myös paikan päällä tapahtuvaa palautteenantoa.

Moni toivoi myös runsaampaa iltajuhlaa. Se on houkutteleva ajatus, mutta valitettavasti kustannuksiltaan ratkaisevasti raskaampi. Mietimme ensi vuoden tapahtumaa kootessa, onko viisainta keskittyä tämän vuoden tyyliin sisältöön, vai otettaisiinko mukaan sponsoreita tai korotettuja lipunhintoja mahdollistamaan sosiaalisia tapahtumia, mahdollisesti jopa toinen tapahtumapäivä. Kaikki nämä ovat kiinnostavia mahdollisuuksia, ja kuuntelemme edelleen ehdotuksianne.

Videot saatavilla Channel 9:ssa

Mutta se palautteista. Tämän viestin tärkein anti on siinä, että kaikki esitysvideot ovat nyt saatavilla Channel 9:ssa täällä: https://channel9.msdn.com/Events/DevTalks-2016-Finland

Microsoft_Channel_9_logo

 

Terveisin,

 

Jouni Heikniemi
sisältövastaava
DevTalks 2016